УСЛУГИ

Еконт мениджмънт > Услуги

ERP означава планиране на ресурсите на организацията и представлява интегрирана софтуерна система, която Ви позволява да планирате, организирате и управлявате ресурсите на Вашата организация.

ERP системите интегрират всички данни и бизнес процеси на организацията в една унифицирана система, която Ви позволява постоянен контрол и значително подобрява офективността и продуктивността на Вашите операции.

Еконт Мениджмънт ЕООД предлага софтуерни решения и поддръжка базирани на едно от водещите ERP решения с отворен код – Адемпиере.

Това, което ни накара да изберем Адемпиере е неговата доказана стабилност и яснота и уникалната му платформа, която го прави много адаптивен и позволява на системата да се приспособи към изискванията на Вашия бизнес каквито и да са те.

Друго огромно предимство е отворения лиценз на Адемпиере, който Ви дава възможността системата да бъде настроена и променена дори извън стандартните модули.

Други предлагани услуги:

CRM софтуерни решения, BI Решения, Софтуерни инсталации и бутикови решения, Архивни решения за възстановяване на данни, Други ERP Интеграции, Бутикови софтуерни решения